testtest

profishop

Over Profi

ZorgProfi is opgericht om de medische branche beter te kunnen bedienen. Nadat er jarenlang ervaring is opgedaan op het gebied van inkoop, inrichting en innovatie zijn wij in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag vanuit de markt. Tegenwoordig heeft men niet zomaar behoefte aan een aantal medische artikelen, maar een totaal concept inclusief een breed dienstenpakket en een uitgebreide klantenservice. Met een groot netwerk aan partners en een luisterend oor voor de klant maken wij van ieder project een groot succes.

ProfiShop

In de ProfiShop vindt u artikelen die u nodig heeft voor uw praktijk. Naast deze artikelen bieden wij ook een groot aantal diensten aan. Dankzij ons grote aanbod kunt u zich volledig richten op uw corebusiness.

Producten en diensten

Bij ZorgProfi bestelt u praktijkartikelen zoals dispensers, handschoenen en mondmaskers, maar ook producten voor de speelhoek, kindercadeautjes en instructiemateriaal. Naast praktijkartikelen bieden wij ook diensten aan op het gebied van interieur, schoonmaak, BHV, drukwerk en promotie. Wij denken graag mee met de inrichting van uw praktijkruimte, verzorgen de invulling van uw marketingplan en geven BHV cursussen. Zo zijn er oneindig veel producten en diensten op het gebied van zorg waar u ZorgProfi voor kunt inschakelen.

Verschillende branches

ZorgProfi is gerealiseerd om deze specifieke branche beter te kunnen bedienen. Naast ZorgProfi zijn er nog vier Profi’s gerealiseerd die gericht zijn op een andere branche. Iedere Profi heeft een eigen platform waarop de inhoud is aangepast aan de behoefte per branche.

De Profi’s

In welke branche bent u werkzaam?

KantoorProfi logo

Bent u toe aan een nieuwe inrichting van uw kantoor, gaat u verhuizen of zit u midden in een verbouwing? KantoorProfi denkt mee aan de inrichting, biedt een verhuis- en montageteam aan en onderhoudt de beplanting op uw kantoor. Ook voor het leveren van volledig ingerichte werkplekken, kantoorartikelen en relatiegeschenken bent u bij KantoorProfi aan het juiste adres.

ZorgProfi logo

Uw drukwerk en promotie, onze zorg. Het promoten van uw praktijk is vaak iets wat men links laat liggen, omdat het veel tijd kost en niemand er verstand van heeft. ZorgProfi helpt u hier graag mee, zodat u zich kunt richten op uw corebusiness. Ook kunt u bij ons dispensers, handschoenen, een nieuwe balie en zelfs bedrukte bedrijfskleding bestellen. Wij denken graag met u mee!

Horecaprofi logo

Toe aan nieuwe uitstraling? Bij HorecaProfi kunt u de hele inrichting van uw horecazaak laten ontwerpen. Van de inrichting van het terras tot het ontwerpen van een maatwerk bar. Heeft uw zaak nog niet voldoende naamsbekendheid? HorecaProfi helpt u graag met de marketing. Denk niet alleen aan het ontwerpen van promotiemateriaal zoals flyers en bierviltjes, maar ook aan een promotieteam die uw flyers verspreidt.

OnderwijsProfi logo

Wilt u de docentenkamer, aula, kleedkamer of klaslokalen opnieuw inrichten? Denk dan aan OnderwijsProfi! Wij denken graag met u mee. Enkel toe aan wat nieuwe artikelen zoals gekleurde kantinestoelen, stress verlagende zitzakken of kluisjes? Uiteraard kunt u die ook bij ons bestellen. Op het gebied van drukwerk kan OnderwijsProfi u naast een volledig nieuwe huisstijl ook voorzien van rapporten en schoolgidsen.

MagazijnProfi logo

De inrichting van een magazijn vergt veel denkwerk. MagazijnProfi denkt graag met u mee om uw magazijn zo effectief mogelijk in te richten. Wij kunnen een compleet uitgewerkt concept van uw magazijninrichting ontwerpen. Uiteraard kunt u ook losse producten zoals verrijdbare stellingen, verdiepingsvloeren, transportkarren en veiligheidskleding bij ons aanschaffen.